• Ново
Kastar Батерија (1-Pack) за Pentax Д-Li8 Д-Li85 и PENTAX Optio A10 A20 A30 A36 A40 E65 L20, Optio S S4 S4i S5iS5n S5z S6 S7 SV SVi, Optio T10 T20, Optio W10 W20 WP WPi, Optio X Дигитални Камери

Kastar Батерија (1-Pack) за Pentax Д-Li8 Д-Li85 и PENTAX Optio A10 A20 A30 A36 A40 E65 L20, Optio S S4 S4i S5iS5n S5z S6

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Kastar Бренд Замена Литиум-јонска (Li-ion) Батеријата.Висок Квалитет, Долготрајни и Производство Цена.Батеријата 100% декодираната и 100% Компатибилен со Оригиналниот Камери и Полначи.Висок Капацитет.Употреба на високо квалитетни Јапонски Клетки за подолго траење на батеријата без Меморија Ефект.Користете Интегрирани Јапонски microchip која може да го спречи overcharge и overdischarge.Компатибилен : Pentax Д-Li8 Д-Li85, Panasonic DMW-BCB7 CGA-S004 CGA-S004 A CGA-S004 A/1 B CGA-S004 E/1 B, BENQ DLI-102, SAMSUNG SLB-0737, SANYO NP-40 UF553436 и PENTAX Optio A10 A20 A30 A36 A40 E65 L20, Optio S S4 S4i S5i S5n S5z S6 S7 SV SVi, Optio T10 T20, Optio W10 W20 WP WPi, Optio X; Panasonic Lumix DMC-FX2, Lumix DMC-FX7; BENQ DC X600; RICOH Caplio 10 G.Пакетот Вклучува : 1 x Battery Compatible со следниве модели : Pentax Д-Li8 Д-Li85 Fujifilm NP-40 NP-40 N Panasonic DMW-BCB7 CGA-S004 CGA-S004 A CGA-S004 A/1 B CGA-S004 E/1 B Кодак KLIC-7005 BENQ DLI-102 SAMSUNG SLB-0737 SANYO NP-40 UF553436 PENTAX Optio A10 Optio A20 Optio A30 Optio A36 Optio A40 Optio E65 Optio L20 Optio S Optio S4 Optio S4i Optio S5i Optio S5n Optio S5z Optio S6 Optio S7 Optio SV Optio SVi Optio T10 Optio T20 Optio W10 Optio W20 Optio WP Optio WPi Optio X FUJIFILM Fine Pix F402 Fine Pix F403 Fine Pix F420 Fine Pix F455 Fine Pix F455 Зум Fine Pix F460 Fine Pix F460 Зум Fine Pix F470 Fine Pix F470 Зум Fine Pix F480 Fine Pix F480 Зум Fine Pix F610 Fine Pix F610 Зум Fine Pix F650 Fine Pix F650 Зум Fine Pix F700 Fine Pix F700 Зум Fine Pix F710 Fine Pix F810 Fine Pix F810 Зум Fine Pix F811 Fine Pix J50 Fine Pix V10 Fine Pix V10 Зум Fine Pix Z1 Fine Pix Z1 Зум Fine Pix Z2 Fine Pix Z3 Зум Fine Pix Z5fd Panasonic Lumix DMC-FX2 Lumix DMC-FX7 RICOH Caplio 10 G КОДАК Easy Share C763 BENQ DC X600 X600 SAMSUNG Digimax i6 Digimax L50 Digimax L60 Digimax L700 Digimax L73 Digimax L80 Digimax NV3 Digimax NV5 Digimax NV7 Digimax i5 Digimax i6 Digimax i50 MP3 Digimax i70 SANYO Xacti VPC-E1075 Xacti VPC-E1090 Xacti VPC-E760 Xacti VPC-E760 GL Xacti VPC-E760 P Xacti VPC-E860 Xacti VPC-E870 Xacti VPC-E870 G Xacti VPC-E875 Xacti VPC-E875 EX Xacti VPC-E890.

За производот

Слични предлози