• Ново
9723-СС-0440 Машки-Женски Standoffs 3/16 x 3/16 од не ' Рѓосувачки - Многу од 20#3767 - Неискористени, Неоштетени Објект

9723-СС-0440 Машки-Женски Standoffs 3/16 x 3/16 од не ' Рѓосувачки - Многу од 203767 - Неискористени, Неоштетени Објект

DEN 480.00
Износ
Во продавницата.

9723-СС-0440 Машки-Женски Standoffs 3/16 x 3/16" од не ' Рѓосувачки - Многу од 20 #3767. Материјали кои се произведени според висок технолошки стандарди.Производи предности лежат во широк спектар на апликации во поглед на трајност.Репро-материјал е повеќенаменски за широк спектар на апликации, како што се изградба или инженерство на мебел или транспортните објекти. 9723-СС-0440 Машки-Женски Standoffs 3/16 x 3/16" од не ' Рѓосувачки - Многу од 20 #3767.

За производот

Слични предлози