• Ново
Амазон Бренд - Solimo Ентони и Штиклирајте Тематски Третман за Кучиња (Мали, Средни, Големи, XLarge), 3 Дози

Амазон Бренд - Solimo Ентони и Штиклирајте Тематски Третман за Кучиња (Мали, Средни, Големи, XLarge), 3 Дози

DEN 1713.60
Износ
Во продавницата.

Solimo тематски ентони и штиклирајте превенција за кучиња убива вошки (болви), ентони јајца, ентони ларви, крлежи, и џвакање вошки до 30 дена по апликацијата.Solimo ентони и штиклирајте тематски за Кучиња убива вошки (болви), ентони јајца, ентони ларви, крлежи и џвакање вошки.Брзо дејство, долготраен третман е формулиран за да се заштити вашето куче против опасни штетници.Што се распаѓа на турнејата живот циклус од убиството ентони јајца и ларви и убива крлежи, вклучувајќи елени крлежи кои може да се пренесе Lyme disease.За најдобри резултати, ќе се применуваат еднаш месечно за да се заштити вашето куче од вошки (болви) и крлежи.

За производот

Слични предлози