• Ново
Panasonic Напредно eneloop Индивидуални Батеријата 3 Час Брз Полнач со 4 LED Индикаторот за Полнење Светла, Бела & Б.К.-4MCCA8BA eneloop ААА 2100 Циклус Ni-МЗ Пред-Обвинет Акумулатори, 8 Pack

Panasonic Напредно eneloop Индивидуални Батеријата 3 Час Брз Полнач со 4 LED Индикаторот за Полнење Светла, Бела & Б.К.-4MCCA8BA

DEN 983.52
Износ
Во продавницата.

Огромна време saver!На CC55 полнач, исто така, има 4 индивидуални LED индикаторот за полнење светла.Одржување до 70% на нивна надлежност по 10 години (кога не се користи).Откако батериите се инсталира, полнач мерки на секоја поединечна клетка останатите полнење и соодветното светло покажува останатите полнење; Зелена 80-100% , Портокал 20%=80%, и Црвено 0%-20%.Индивидуални полнење на батеријата, од еден до четири АА или ААА клетки.Напредни, индивидуални брзо полнење на батеријата технологија.Откако батеријата е целосно наполнета, LED светло се исклучува за таа ќелија. 800m Ah тип, 750m Ah мин, Ni-МЗ пред-наполнетата батерија.Индивидуални полнење значи можете лесно и поефикасно да го наплаќаат од 1 до 4 батерии со различни нивоа на останатите трошоци.Полнење 4 AA или 4 AAA eneloop клетки во до 3 часа; 2 AA или 2 AAA во до 1.Идеален за употреба дома, во канцеларија, или на пат, овој Panasonic CC55 полнач е брз и лесен начин за надополнување на било која комбинација од најмногу четири АА или ААА Ni-МЗ план, план про, или конвенционалните Panasonic Ni-МЗ акумулатори.Ја дополните до 2100 пати.5 hourseneloop про 4 AA или 4 AAA во до 4 часа; 2 AA или 2 AAA во до 2 часа.Panasonic BQ-CC55 SBA ""Напредно"" eneloop Индивидуални Батеријата 3 Час Брз Полнач со 4 LED Индикаторот за Полнење Светла, White The Panasonic CC55, 4-позиција Ni-МЗ батерија полнач може да брзо, и поединечно полнење било комбинација од најмногу четири АА или ААА плик батерии во само 3 часа (од еден до два АА или ААА батерии може да биде целосно наполнета во до само 1,5 часа).

За производот

Слични предлози