• Ново
KOLEMO 2 Жолта Куршум Пак Јачина на Светлината Леќа се Покријат со Црно Стакло Bezels Сигнал куршум Капи Компатибилен Со Туринг Електра Глајд Роуд Глајд Роуд Кинг Спортск

KOLEMO 2 Жолта Куршум Пак Јачина на Светлината Леќа се Покријат со Црно Стакло Bezels Сигнал куршум Капи Компатибилен Со

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Компатибилен со Freewheeler FLRT 2015-2017.【Пакет】2 x Жолта Пак Сигнал Поклопец на Леќите на Црно Стакло ❤️❤️❤️(18 Месеци Гаранција).【Карактеристики】Пак Сигнал Поклопец на Леќите со Црни Очила Bezels направени од супериорен квалитет ABS+PC пластика,површината е мазна и транспарентна,специјално третирани за домување е отпорно на гребење,има подобра печат,и не е погодена од дожд и снег. Компатибилен со Fatboy Годишнината EFI FLSTFI 2003 година, Fatboy Годишнината EFI FLSTFI 2005 година, Fatboy Годишнината FLSTF 2003 година, Fatboy Годишнината FLSTF 2005 година, Fatboy Годишнината FLSTF 2008; Fatboy EFI FLSTFI 2002-2006, Fatboy EFI FLSTFI 2008-2011; Fatboy Пожарникар SE EFI FLSTFI 2005-2006 година, Fatboy Пожарникар SE FLSTF 2007-2011; Fatboy FLSTF 2002-2017, Fatboy Мир Канцеларија SE EFI FLSTFI 2006 година, Fatboy Мир Канцеларија SE FLSTF 2007-2011, Fatboy Screamin Орел FLSTFSE 2005-2006; Fatboy Lo 110та Годишнина FLSTFB 2013, Fatboy Lo FLSTFB 2010-2016, Fatboy Lo S FLSTFBS 2016-2017.Ефикасно да се заштити внатрешната пак сигнал сијалица, или пак сигналот од мало влијание. Компатибилен со Седумдесет и Две Темно Обичај XL1200 V 2013-2014 година, Седумдесет и Два Хард Кенди Обичај XL1200 V 2013-2014 година, Седумдесет и Две XL1200 V 2012-2016. Компатибилен со Дуна Стрит Боб Темно Обичај FXDB 2013-2014 година, Дуна Стрит Боб EFI FXDBI 2006-2011, Дуна Стрит Боб FXDB 2006-2017, Дуна Стрит Боб Тешко Бонбони Обичај FXDB 2013-2014 година, Дуна Стрит Боб Полицијата FXDBP 2014 година. Компатибилен со Дуна Вајд Глајд 105th Годишнината FXDWG 2008 година, Дуна Вајд Глајд Годишнината FXDWG 2003 година, Дуна Вајд Глајд EFI FXDWGI 2002-2008, Дуна Вајд Глајд EFI FXDWGI 2010-2011, Дуна Вајд Глајд FXDWG 2002-2008, Дуна Вајд Глајд FXDWG 2010-2017, Дуна Вајд Глајд Screamin Орел FXDWG2 2001 година, Дуна Вајд Глајд Screamin Орел FXDWG3 2002 година. Компатибилен со Дуна CVO Масти Боб FXDFSE 2009 година, Дуна CVO Масти Боб FXDFSE2 2010 година. Годишнината FXD 2006 година, Дуна Супер Глајд Годишнината FXD 2003 година, Дуна Супер Глајд Кастом Годишнината FXDC 2008 година, Дуна Супер Глајд Кастом Годишнината FXDC 2013 година, Дуна Супер Глајд Кастом EFI FXDCI права 2005-2011, Дуна Супер Глајд Кастом FXDC 2005-2014, Дуна Супер Глајд EFI FXDI 2002-2006, Дуна Супер Глајд FXD 2002-2005, Дуна Супер Глајд FXD 2007-2010 година, Дуна Супер Глајд Screamin Орел Годишнината FXDSE2 2008 година, Дуна Супер Глајд Screamin Орел FXDSE 2007 година, Дуна Супер Глајд Screamin Орел FXDSE2 2008, Дуна Супер Глајд Спорт Годишнината FXDX 2003 година, Дуна Супер Глајд Спорт EFI FXDXI 2004-2005, Дуна Супер Глајд Спорт FXDX 2001-2005 година, Дуна Супер Глајд Т-Спорт-Годишнината FXDX-Т 2003 Година, Дуна Супер Глајд Т-Спорт FXDX-Т 2001-2003. Компатибилен со Roadster XL1200 CX 2016-2017.

За производот

Слични предлози