• Ново
1971-72 Topps Минесота Северна Ѕвезди во Близина Тим Постави Минесота Северна Ѕвезди (Set) ВФ/EX Северна Ѕвезди

1971-72 Topps Минесота Северна Ѕвезди во Близина Тим Постави Минесота Северна Ѕвезди (Set) ВФ/EX Северна Ѕвезди

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Со преглед на повеќе од 15.5 - ФЕР 1971 Topps #68 Јуда Drouin : 5 - EX 1971 Topps #79 Дени Грант : 4 - ВФ/EX 1971 Topps #55 Бил Goldsworthy : 3 - ВФ 1971 Topps #101 Тед Hampson : 3 - ВФ 1971 Topps #21 Чарли Изгореници : 3 - ВФ 1971 Topps #44 Боб Nevin : 3 - ВФ Поставите пад по одделение : Број на Картички во Собата 10 Просечен успех - Пондерирана според Вредноста 3. 1971-72 Topps Минесота Северна Ѕвезди во Близина Тим Постави Минесота Северна Ѕвезди (Set) ВФ/EX Северна Ѕвезди.Тимот сетови, стартер поставува и многу направи големи подароци за било Минесота Северна Ѕвезди фан.Само нас контакт во рок од десет дена од датумот на купување и ние ќе рефундирање на вашите пари или, кога е можно, да го замени на картички.Оваа низа не ги вклучува следните картички : картички рангирана од страна на Вредност : 1971 Topps #32 Тед Харис : 6 - EX/МТ 1971 Topps #117 Cesare Maniago : 3 - ВФ 1971 Topps #128 Денис Hextall : 4 - ВФ/EX 1971 Topps #5 - Тони Esposito / Ed Giacomin / Cesare Maniago Shutouts Лидери : 1.000 тим сетови, Деканот на факултетот за Картички има Тим Поставува & Близина на Тимот Поставува само за секој тим, во повеќе услови, за сите спортови, за повеќето големи групи издадени помеѓу 1909 и 1979 година.Оваа 1971-72 Topps Минесота Северна Ѕвезди во Близина на Тимот Сет содржи Минесота Северна Ѕвезди картички, и ќе го направи совршен подарок за секоја Минесота Северна Ѕвезди фан.Некои клучни играчи вклучени се : Cesare Maniago, Тед Харис и Денис Hextall. Оваа речиси комплетен сет содржи 10 картички надвор од можни 10 картички.Ова не е комплетен сет.92 - ВФ/EX Просечен успех - Unweighted 3.За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте со нас.

За производот

Слични предлози