• Ново
3 Круг -5 (Флуоресцентно Жолто) Број Labels

3 Круг -5 (Флуоресцентно Жолто) Број Labels

DEN 2088.00
Износ
Во продавницата.

Користете светло обоени етикети за да се идентификуваат пратки, залихи или shelving.Табела врвот точење достапни акции броеви SL9506, SL9512 и SL9518. Ѕид точење достапни акции броеви LDM250, LDM450, LDM850 и LDM1250. 500 labels по тркалаат, 1 тркалаат по случај. 3" Круг - "5" (Флуоресцентно Жолто) Број Етикети.Користете светло обоени етикети за да се идентификуваат пратки, залихи или shelving.Табела врвот точење достапни акции броеви SL9506, SL9512 и SL9518. Ѕид точење достапни акции броеви LDM250, LDM450, LDM850 и LDM1250. 500 labels по тркалаат, 1 тркалаат по случај.

За производот

Слични предлози