• Ново
HPRT Ексклузивни Термички Лента за Поддршка MT800 (216mm) Преносни Термички Печатач-Нова Верзија

HPRT Ексклузивни Термички Лента за Поддршка MT800 (216mm) Преносни Термички Печатач-Нова Верзија

DEN 551.76
Износ
Во продавницата.

Ексклузивно термички лента со RFID за печатач HPRT MT800 216mm (ASIN : B08 HCTRXFL).Лесен утовар и замена, видете на замена на настава на сл. 2 ролни на лента во 1 поле,лентата е со RFID. 1 лента може да се печати 48 листови на обичен А4.Мала тежина за мобилна канцеларија, дома печатач.Тоа бара во -5 °C~45°C, 20%~85%RH складирање на животната средина, да се избегне висока температура и директна сончева светлина.Валидација е за 18 месеци.

За производот

Слични предлози