• Ново
БЛУЗИ CMS-1500 Здравствено Осигурување Тврдат Форми за Ласерски Печатач, 8.5 x 11 Инчи, 250 Листови за Pack (50135RV)

БЛУЗИ CMS-1500 Здравствено Осигурување Тврдат Форми за Ласерски Печатач, 8.5 x 11 Инчи, 250 Листови за Pack (50135RV)

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Се продаваат како 250/Пакет.Топ сензор бар за микрофиш умножување, како што се бара во некои држави.OCR црвено мастило за скенирање.Здравствено осигурување тврдат форми се печатени предната и задната страна со црвена боја OCR мастило на бело, писмо, големина, 20 lb.обврзница за практично скенирање.Форми се компатибилни со ласерски принтери.

За производот

Слични предлози