• Ново
KORDON #39668 Уредната Резервоарот Saltwater Природни Мил Eradicator, 16 унца

KORDON 39668 Уредната Резервоарот Saltwater Природни Мил Eradicator, 16 унца

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Чакал Почиста.Држи тенкови и чакал чисти.Го намалува мириси.Третира до 480 литри.Контроли органски остатоци.Уредната Резервоарот подобрува квалитетот на водата, го намалува мириси и се протега на корисниот век на филтер материјали.Уредната Резервоарот содржи природно се случуваат корисните бактерии кои се прекине со органски остатоци во чакал и филтри.Тоа ги отстранува мил и органски остатоци од супстрат.Уредната Резервоарот не влијае на p H.

За производот

Слични предлози