• Ново
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЈУЛИЈА-1977-FN/VF-ЛОБИ КАРТИЧКА-ДРАМА-АВАНТУРА-ЈАНЕ FONDA FN/VF

ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЈУЛИЈА-1977-FN/VF-ЛОБИ КАРТИЧКА-ДРАМА-АВАНТУРА-ЈАНЕ FONDA FN/VF

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами публика на посетителите и да се потенцира клучната рамки од филмови.За разлика од денес е насловот постер "еден листови," кој обично се карактеристика само на една или две glimpses на филмот, лоби картички прикажани осум одделни сцени.Понекогаш studios произведуваат како многу како 16 лоби картички за еден филм.Рано лоби картички се црно и бело, поставен на картичката акции, и хоризонтална во формат.Типичен поставите вклучени Наслов Картичка (ТЦ) и седум т.н. Сцена Картички (SC).Собирачи на овие картички за пребарување не само за реткост и популарност, но исто така и за сцени кои quintessentially снимање на филмови тие го опишуваат.Навистина, исклучително претставник лоби картички може да често пати се далеку повредни од било кој друг сувенири поврзани со одреден филм.Идеален за екранот, одлична за собирачи, или некој кој сака одличен декоративен дел за нивниот дом или канцеларија.Јане Fonda ги исполнува човек во фоајето на хотелот Некои компании за облека, светлина soiling.

За производот

Слични предлози