• Ново
TAIKI 3900-4658 12 Вилицата Здодевни Прстен

TAIKI 3900-4658 12 Вилицата Здодевни Прстен

DEN 9133.20
Износ
Во продавницата.

Бидејќи нема дискови или bungs се користи за да се стега вилиците, преку досадно на вилиците е можно.Придава на предната страна на вилиците без алатки, компензирање за "вилицата лифт".Погоден за CNC стругови.Идеален за обработка мека и вилиците.Се применува еднаков притисок на сите вилици.Taiki 12" Вилицата Здодевни Прстен ~ Бидејќи не дискови или bungs се користи за да се стега вилиците, преку досадно на вилиците е можно. ~ Придава на предната страна на вилиците без алатки, компензирање за "вилицата лифт". ~ Погоден за CNC стругови. ~ Идеален за обработка мека и вилиците. ~ Применува еднаков притисок на сите вилици. ~ Чак Size 12" ~ е . 59" ~ Б е 12. 4" ~ C е 7. 4" ~ D е . 83" ~ E 1. 97" ~ С е . 35" ~ G . 96".Taiki # JB12 HHIP Taiki 12" Вилицата здодевни прстен е погодна за CNC стругови и идеален за обработка мека и вилиците.Бидејќи нема дискови или bungs се користи за да се стега вилиците, преку досадно на вилиците е можно.Придава на предната страна на вилиците без алатки, компензирање за "вилицата лифт".Се применува еднаков притисок на сите вилици.Чак Size 12".

За производот

Слични предлози