• Ново
C2G 27152 Cat6 Кабел - Snagless Unshielded Ethernet Мрежа Patch Кабел, Црна и бела (7 Нозе, 2.13 Метри)

C2G 27152 Cat6 Кабел - Snagless Unshielded Ethernet Мрежа Patch Кабел, Црна и бела (7 Нозе, 2.13 Метри)

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Snagless дизајн за мрежни адаптери, центри, прекинувачи, рутери, модеми, печ панели и други мрежни апликации.Стандард RJ45 конектори и unshielded извртени пар на жици.Диригент (Количина. 4 извртени пар) 24 AWG Верижен Голи Бакар.Инсталации Шема - БИРОТО 568 B (AT&T 258 A).Доживотна Гаранција.За брз Етернет и Gigabit компјутерски мрежи кои бараат опсег на интензивна глас, податоци, или видео дистрибуција на апликации.Ги исполнува сите Cat6 за минлив исхемичен напад/ОВЖС стандарди, и драстично ја намалува и отпорност и структурните се вратите на тежината (SRL).Секој од индивидуалните парови се врзани заедно да помогне во одржување на пресврт-проред во текот на линија правото до престанок точка.Изградена од висок квалитет на бакар кабел, овој дизајн минимизира во Близина на Крајот на Crosstalk (СЛЕДНА) нивоа.Леани, snagless подигнете го спречува несакани кабел snags за време на инсталацијата и обезбедува дополнителни вирус олеснување.Достапни во различни бои за да лесно боја-кодот на вашата мрежна инсталација.За брз Етернет и Gigabit компјутерски мрежи кои бараат опсег на интензивна глас, податоци, или видео дистрибуција на апликации.Ги исполнува сите Cat6 за минлив исхемичен напад/ОВЖС стандарди, и драстично ја намалува и отпорност и структурните се вратите на тежината (SRL).Леани, snagless подигнете го спречува несакани кабел snags за време на инсталацијата и обезбедува дополнителни вирус олеснување.

За производот

Слични предлози