• Ново
Оригиналниот AirVANTAGE Случаен Орбитал Сандер Пригушувач Замена на Комплет - Пакет од 5

Оригиналниот AirVANTAGE Случаен Орбитал Сандер Пригушувач Замена на Комплет - Пакет од 5

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Оригиналниот Air VANTAGE Случаен Орбитал Сандер Пригушувач Замена на Комплет - Пакет од 5. Чиста пригушувач во вашиот алатка ви помага да го одржувате вашиот алатка во врвни перформанси и го задржува алатка трае долго.Одговара : 3 M - 20331, 20317, 20317, 20324, 20317, 20430 - 5 и 6" Случаен Орбитал Сандерс.Одговара : Air VANTAGE - 050300, 050301, 050200, 050201, 060300, 060301, 060200, 060201 3", 5' ,6 Air Vantage Случаен Орбитал Сандерс.Одговара : Г-Mirka-5, Г-6, Г-350, Г-525.

За производот

Слични предлози