• Ново
Kadimendium Детска Бања Играчка, Бања Производ Бебе Туш Када Играчка Брзо Сува Широко Применливи Трајни производи за Дома(Сина)

Kadimendium Детска Бања Играчка, Бања Производ Бебе Туш Када Играчка Брзо Сува Широко Применливи Трајни производи за Дома(Сина)

DEN 227.76
Износ
Во продавницата.

【ЛЕСНО ДА се СУВИ И ЧИСТИ】- Mesh пребивање овозможува водата да се целосно да се исцеди од торба и го прави играчки брзо се чисти и суви. 【ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ】- Направи на безбеден материјали, таписерии изработка, трајни и има долг животен век. 【ПРАГМАТИЧНИ】- Симпатична складирање торба може ефективно се задржи вашата бања организиран и чиста, која е многу практична. 【ЛЕСНО ДА се ИНСТАЛИРА】- Лесно да се вклопи, со супер силен вшмукување чаши да се одржи вашата бања играчка чување на безбедно место. 【ШИРОКО ПРИМЕНЛИВИ】- Може да се случи не само бебе играчки, но, исто така, toiletries, шампон, крпи, чаши, или други грижа предмети.Функција : 1. Направи на безбеден материјали, таписерии изработка, трајни и има долг животен век.2. Mesh пребивање овозможува водата да се целосно да се исцеди од торба и го прави играчки брзо се чисти и суви.3. Лесно да се вклопи, со супер силен вшмукување чаши да се одржи вашата бања играчка чување на безбедно место.4. Симпатична складирање торба може ефективно се задржи вашата бања организиран и чиста, која е многу практична.5. Може да се случи не само бебе играчки, но, исто така, toiletries, шампон, крпи, чаши, или други грижа предмети.Спецификација : Предмет Тип : Бања Производи Складирање Bag Material : Крпа Пакет Листа : 1 x Bag2 x Цицање Дискови.

За производот

Item Type:
Bath Products Storage Bag
Material:
Cloth
Package List:
1 x Bag2 x Sucking Discs :

Слични предлози