• Ново
Decal Апстракт се Соочуваат со самолепливи DIY Помине Уметност Декорација на Нокти Додатоци Помине Уметност Налепници за Поставување на Вљубените Помине Уметност(1)

Decal Апстракт се Соочуваат со самолепливи DIY Помине Уметност Декорација на Нокти Додатоци Помине Уметност Налепници за

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Видови : 3 D Лепило Налепници за Нокти.Количина : 9pcs.Модел : Роза Цвет И Лист Писмо Апстракт Лице Бакнеж На Усните.Боја : Ласерски Злато White/Black Gold/Црвена Бела.Големина : 10.5x7.5cm.Модел : Роза Цвет и Лист Писмо Апстракт Лице Бакнеж на Усните Пакет Содржина : 9pcs 3 D Помине Налепница Set Size : 10.5x7.5cm Quantity : 9pcs Color : Ласерски Злато White/Black Gold/Црвена White Styles : Holographic/Ласерски/Двојно Colors Types : 3 D Лепило Налепници за Нокти Материјал : Stickers How да се користат : 1. Се применуваат боја на позадина ако сакате и нека се исуши.2. Користете помош на пинцета внимателно да ги собереш на налепница.3. Ставете ја налепницата на вашиот ноктите tips4. За најдобри и долготрајни резултат на тоа, се применуваат слој на ноктите врвот грб.

За производот

Слични предлози