• Ново
Migeec Компатибилен со AirTag Случај Меки Силиконски 4 Пакет со 3 Keychain и 1 врвка за околу Рака Лесно да се Носат Анти-Нула Shockproof Трајни Перат (Бела Сина, Црвена Зелена)

Migeec Компатибилен со AirTag Случај Меки Силиконски 4 Пакет со 3 Keychain и 1 врвка за околу Рака Лесно да се Носат Анти-Нула

DEN 335.52
Износ
Во продавницата.

[ Материјал ] - Направени на Удобно Мека Течни Силикони, Не-токсични и Еко-пријателски, Кожата-пријателски, Целосна Заштита, Анти-Гребнатини, високо еластична домување овозможува да перница влијанија. [ Прецизни Исечок ] - Silm Дупки во површината се овозможи звукот да биде Целосно Ослободен, се вклопуваат добро, удобно заклучување Airtag во овој случај. [ Преносни Air Tag Носителот ] - Airtags случај доаѓа со keychain и врвката за на Рака.Лесно да се отстрани и замени на било која локација каде што треба да се поправи Airtag (Bag, Пет, Клуч, ранец, скапоцености) за следење на објекти. [Она што Ќе Добиете] - 2 Силикони Air Tag Случај и 1 Keychain и 1 врвката за на Рака. [Најдобра Услуга] - Ние Обезбеди Најдобра Услуга По продажбата за Migeec Производи, доколку Има Било каков Проблем или Незадоволство, Ние со Задоволство Ќе ви Обезбеди Замена или Враќање на средствата.Ве молиме кажете ни ако имате било производ поврзани со проблеми, ние сме повеќе од среќни да се решат сите прашања за вас : ).

За производот

Слични предлози