• Ново
Pelnotac Три Боја Проекција Ефект,Безбедно и Еко‑Пријателски, Стабилна и Долг животен Век,Чувари на Децата Интимно,за Сите Прилики(Зелен)

Pelnotac Три Боја Проекција Ефект,Безбедно и Еко‑Пријателски, Стабилна и Долг животен Век,Чувари на Децата Интимно,за Сите

DEN 0.00
Износ
Во продавницата.

Тоа има различни отворање методи, една боја, два боја, три боја проекција ефект, и е опремен со 3 типови на проекција lampshades : ѕвезда на небото, морето и универзумот.Горниот дел е проекција ефект, а исто така постојат и 2 бои на светлината на дното, така што децата не се плашат од темнината на ноќта, и може да се користи како полноќно снек светлина, или проекција на светлина, или двете светла може да биде вклучен заедно.Уникатен моделирање, целокупната изгледа симпатична и исклучителна, децата ќе се допаѓа.Направени од високо квалитетен материјал, безбедно и еко‑пријателски, стабилна и долг животен век.Прекрасен подарок за децата, чувари на децата интимно.Боја : Зелена.

За производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Projection Lamp
Material:
ABS
Battery model:
3 x AA Battery (Not Included)
Size:
Approx. 15 x 15 x 15cm / 5.9 x 5.9 x 5.9in (without base)
Package List:
1 x Lamp :
1 x Base :
3 x Lampshade :
1 x USB Cable :
1 x English Manual :
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични предлози